26 oktober 2008

S: Kostar gratis!

Du har säkert mött dem. Försäljarna med det stora leende som säger Heeeej, jag vill bjuda dej på en gratis mobiltelefon/resa till cypern/kaffemaskin!! Och vi, vi kloka, vet att nähä minsan, det är något lurt med det här! Någonstans i det finstilta står att du i själv verket binder upp dig för att betala 99 kronor i veckan för resten av ditt liv om du inte kommer ihåg att ringa och avbeställa senast nästa tisdag klockan 16.

Så, mot denna bakgrund har jag full förståelse för om det kommer mötas med viss skepsis när jag säger:

Vi Unga vill bjuda dig på en gratis utbildning!

28-30 november i Göteborg, en utbildning för dig som vill lära dig att utbilda andra i framför allt det som är Vi Ungas prioriterade steg 1 utbildningar: ledarskap och arrangörsskap.

Resa dit ingår, mat ingår, schysst sällskap ingår, hela kitet!

Så, vad är lurt? Tja, du måste så klart vara medlem i Vi Unga (andra kan få komma till självkostnadspris), du får lägga en helg av ditt liv på att delta och du bör ju kunna tänka dig att det finns en rimlig chans att du skulle tycka det vore kul att hålla i en utbildning (dock inget tvång på att du måste hålla i en utbildning sen). Utöver det: Inget!

Varför gör vi då detta?
För att det är viktigt med utbildningar i Vi Unga. Vi är riktigt grymma på att leda och på att arrangera. Men, det är inget vi kommer fortsätta vara om vi inte anstränger oss.
Vi tror inte att människor i allmänhet bara vaknar upp en dag och tänker "fan, jag är nog en bra ledare". Det är, precis som allt annat något man behöver lära sig. Den möjligheten får du i Vi Unga!

Skicka din anmälan senast 14 november till anmalan@viunga.se (du behöver bara skriva ditt namn, om du vill ha någon annan mat än vegetarisk och om det är något mer du vi att ledarna ska veta. Adress och så hämtar vi från medlemsregistret.)

Vi ses den 28:e!

Inga kommentarer: