10 februari 2009

S: Antimikroblogginlägg

Spaning: Mikrobloggartrenden verkar helt har gått Vi Ungas ordföranden förbi. Vi går snarare mot trenden och skriver långa inlägga sällan än en massa updates ofta.
Så, jag ska försöka bli något mer av en mikrobloggare. Men, innan det drar igång så kommer här ett sånt där mastodontinlägg igen, eftersom det nu var så längesen jag skrev:



Fantastiskt cool sak som händer i Västernorrland: Vi Ungas distriktsordförande Emilia Glud (längst till höger i bilden ovan) arrangerar tillsammans med andra engagerade unga i Ö-vik stödgalan The World's change, som kommer gå av stapeln 14 mars. Där kommer de informera om FNs millenniemål och samla in pengar till det krisdrabbade östra Kongo-Kinshasa.




Vill du också arrangera lika spännande saker som Emilia, men tycker det verkar lite svårt? Vi Ungas arrangörskapsgrupp hjälper dig gärna! På bilden ovan ser du Markus som leder den gruppen. Han når du på markus.ostman-slechta@viunga.se och han blir mycket lycklig för mejl!

I helgen hade Vi Ungas förbundsstyrelse möte. Bland annat hade vi ett långt strategiskt pass och Vi Ungas framtida utmaningar under ledning av Niklas Lundgren som tidigare jobbat på SV. Vi började även utvärdera Vi Ungas utbildningsplan (som det ju ska klubbas en ny i sommar), diskuterade distriktens framtida roll (utifrån bland annat de diskussioner som fördes på förra ordförandekonferensen) och diskuterade förändringar i stadgarna (som ju håller på att revideras i år), reviderade budgeten för 2009. ...och väldigt mycket mer!

Vi pratade också inför Rix09, vilket vi är mycket peppade inför. Men, redan nu är det ju också läge att ansöka om Rix2010! Kanske är dags för er den här gången?


Alla ni som är medlemmar i Vi Unga har också för några veckor sedan fått det sista numret av medlemstidningen Forum Ung. Vill passa på att tacka redaktionsgruppen, Jakob Sjöström, Sandra Seyer, Tor Sörstam och Björn Torstensson så mycket för allt jobb och engagemang ni lagt ner på att göra de sista numrena till de bästa någonsin! Samma engagemang behöver vi nu för att klura ut hur vi ska kommunicera med varandra framöver. Sista dag för att ansöka till organisationsutvecklartjänsten har gått ut. Inom kort kommer vi att välja ut vilka vi ska kalla på intervju. Känns väldigt spännande!

Har så klart hänt massa mer intressant sen sist, men jag får väl ta och nöja mig där. :)

Inga kommentarer: