25 december 2008

S: Njut av ledigheten!

På bilden ser du Vi Ungas förbundsstyrelse: Jessika Karlsson Loftbring, Anna Berg, Markus Östman Slechta, Sara Puonti, Rosa Jonsson, Mårten Gunnarsson, Emil Källström, Gabriel Ehrling, Anna Nordström, förbundssekreterare Katarina Gustafsson och Sara Kappelmark. Saknas på bilden gör Monica Stolpe-Nordin som är SV-representant i styrelsen.


Efter några intensiva men galet roliga veckor med bland annat fantastiskt spännande verksamhetsplanering med Västra distriktet (helt underbart, förutom att det krävde att jag åkte hemifrån 05.26. Är inte gjord för 05.26), personalfrågediskussioner med Stockholms distrikt, genusutbildning för SV i Sydost och Västra Götaland, möte mellan SVs och Vi Ungas arbetsutskott (för första gången på nästa tre år!) och en allra sista tentaperiod på det så är det nu lugnt och ledigt. Jag kommer nu vara ledig ända fram till mitten av januari. Det är som Gabbe skrev i ett inlägg här nyss: Det är kontrasterna som gör livet som ordförande så fantastiskt.

Hoppas ni också får möjlighet att njuta av lite ledighet nu, så ses vi med massa energi att ta tag i nästa års utmaningar i januari!

Inga kommentarer: