19 januari 2009

S: Mest bloggade artikeln idag



Vem skulle kunna tro att en artikel om EU-parlamentsvalet skulle bli den mest bloggade idag. Men det är det, och det är en debattartikel i på DN debatt idag undertecknad av Hanna Hallin för LSU. Coolt att det är ungdomsorganisationerna som lyfter upp EP-valet på agendan! Hoppas innerligt att Sveriges samlade journalistkår upptäcker hur stort intresset var för denna debattartikel och att de därmed drar sitt strå till stacken och rapporterar mer från EU-parlamentet. För, visst, EU kanske är tråkigt på många vis, men så klart att sånt man inte vet någonting om inte engagerar!

Det betyder inte att vi inte är fler som skulle kunna bli engagerade. Det betyder inte att vi är ett demokratiskt ointresserat folk. Men, det krävs att vi alla hjälps åt och visar vårt intresse för att lära oss mer och att vi inspirerar varandra.

Vill du bli en inspiratör? Ett enkelt sätt att ta på sig en "rösta 7 juni"-knapp (som jag har på bilden ovan). Jag norpade två extra från kick offen för kampanjen idag. Om du skickar din adress till mej och lovar att ha på dig knappen så kan en av dem bli din!
sara.kappelmark@viunga.se

Inga kommentarer: