19 augusti 2008

S: lördag, söndag, måndag, tisdag

Lördags: Tillbaka från sommarjobbet på Schibsted i Norge
Söndags: Tyckte att jag borde komma igång och träna igen, gick och klättra, knäckte någonting i knäet
Måndags: Knapra värktabletter. Avstämningssamtal med nya förbundssekreterare Katarina.

Dagens :) 1:
- Katarina säger: Jag är på imponerade över hur proffsiga Vi Unga är som arbetgivare!

Är så glad att det märks att vi jobbat mycket med arbetsgivarfrågorna! Du vet väl att du som är arbetsgivare i ett distrikt har särskilt stöd från rikorganisationen när det gäller personalfrågor! Bara ring mig om det är någonting du undrar/behöver hjälp med.

Dagens :) 2:
- Ringde till Kronköpinges distriktsordförande Emma. Hon säger "Vi håller precis på att ha en planeringsdag inför hösten med styrelsen."
Mycket bra, alla distrikt borde göra som Kronköpinge och se till att ses nu för att komma igång med sin verksamhet.

Dagens :) 3:
- Ingela Håkansson, regeringens utredare i statsbidragsfrågor ringde och ville ha input på vad Vi Unga hade för argument för att en person bara ska kunna rapporteras som medlem en gång.

Idag (tisdag):

Har suttit och skrivit redovisning av Svenska Spelpengarna. (Inte särskilt :) men måste ju ändå göras).
Desto roligare då att ha introduktionssamtal med Emil Källström, nyald förbundsstyrelseledamot om hur han vill utveckla organisationen. Känns lovande!
Har dessutom mejlat med DN reporten Gert Svensson angående artikelserien DN började med idag om högstadieelever. Mycket glad belv jag över en artikel där man faktiskt varit ute i en högstadieskola och försökt beskriva vardagen, inte bara prata om unga.

Det är en artikelserie och jag säger om den som om Vi Unga-året: Nu har det börjat, ser fram emot en minst lika bra fortsättning!



Katarina










Emil

Inga kommentarer: