02 februari 2009

S: Utveckla och utvecklas!


Dags för en ny utmaning? Kanske vill du vara med och utveckla Vi Unga? Ja, om jag inte redan var ordförande för denna fantastiska organisation så vet i alla fall jag vilket jobb jag skulle sökt nu: Jobbet som organisationsutvecklare för Vi Unga.

En bra organisation utvecklas ständigt. I somras bestämde vår förbundsstämma att det särskilt finns två områden som Vi Unga behöver utvecklas inom just nu: Kommunikation och Nybildning. Det är de två områdena som den nya organisationsutvecklaren kommer fokusera på.

Vad innebär det då?

Kommunikation:
Vi har ju lagt ner vår medlemstidning Forum Ung nu och satsar istället på att hitta nya sätt att kommunicera inom organisationen. Så att alla medlemmar vet vilka möjligheter som finns inom organisationen. Så att alla med förtroendeuppdrag inom Vi Unga vet vad medlemmarna tycker så att vi kan fatta kloka beslut

Nybildning:
Vi som idag är engagerade inom Vi Unga vet ju hur fantastiskt mycket man kan få ut av att engagera dig i Vi Unga. Då är det också vår förbannade plikt att se till att alla andra unga människor också vet om att den chansen finns. Därför behöver vi bli ännu bättre på medlemsrekrytering.


Kolla in mer om tjänsten och skicka in din ansökan senast på fredag!


...och by the way: EU-upplysningen har nu lanserat en tema-sida inför parlamentsvalet: http://www.eu-upplysningen.se/Valet-till-Europaparlamentet-7-juni-2009/

Nu blir det ännu lättare att få koll på vad det handlar om så att du kan Rösta 7 juni! (Vinnare av de två knapparna som erbjöds tidigare blev Jakob Sjöström och Rosa Jonsson. Fler chanser kommer!)

Inga kommentarer: